Κρήτη: Στην ουρά της τράπεζας με σπασμένα νεύρα! ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Μάλλον τυχεροί θα πρέπει να νιώθουν οι κάτοικοι στα Χανιά, αφού ουσιαστικά ο κορονοϊός δεν έχει κυκλοφορήσει στην πόλη, τουλάχιστον με βάση όσα δείχνουν μέχρι τώρα τα επιστημονικά και νοσοκομειακά δεδομένα.
Τυχεροί επειδή τα λίγα κρούσματα θα μπορούσαν εύκολα να πολλαπλασιαστούν αν παρατηρήσουμε τις συμπεριφορές μερικών πολιτών, να συγχρωτίζονται σε ουρές σε ΑΤΜ, καταστήματα και σούπερ μάρκετ. 

Έκπληξη προκαλεί ακόμα και το γεγονός οτι τα έργα συνεχίζονται ακάθεκτα, με τους εργάτες να τηρούν μηδενικές προφυλάξεις, τόσο στην οδοποιία, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο και σε οικοδομές, δημόσια έργα κλπ. Καλό θα ήταν να υπάρξει μέριμνα ώστε να μην πάει στον βρόντο η όλη προσπάθεια της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών τις τελευταίες εβδομάδες και εν τέλει ο κορονοϊός εξαπλωθεί ταχύτατα. 

Στο Ηράκλειο, έξω από υποκατάστημα τράπεζας, υπάρχουν ουρές κυρίως από συνταξιούχους, καθώς είναι ημέρα καταβολής συντάξεων αλλά και για την είσπραξη κάποιων επιδομάτων.

Από νωρίς το πρωϊ ο κόσμος περιμένει υπομονετικά τη σειρά του για να εξυπηρετηθεί από την τράπεζα, αφού πολλοί δεν γνωρίζουν πώς να κάνουν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά.

Αρκετοί φορούν μάσκες και γάντια, ενώ προσπαθούν να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες του κράτους. Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε κάτοικος Ηρακλείου στο φακό του «MEGA Mag» πως περιμένει έξω από την τράπεζα τουλάχιστον 40 λεπτά προκειμένου να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Πηγή:newsit

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *