Κρήτη: Ψαράς «τσίμπησε» ροφό 7,5 κιλών με δόλωμα μια σουπιά! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Το ψάρι όπως μεταδίδει το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά πιάστηκε στα νερά του Νότιου Κρητικού Πελάγους- και συγκεκριμένα στην περιοχή του Τραχηλίου, κάτω από την κορυφή «Κεφάλι», ανάμεσα στο Αγιοφάραγγο και στο Ακρωτήριο Λίθινο, όπου υπάρχουν μεγάλα βάθη και … άφθονη ψαριά.

«Ο συγκεκριμένος ροφός δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Με δόλωμα μια σουπιά κατάφερα γρήγορα να τον ξεγελάσω. Είναι μαγεία την ώρα που νιώθεις το τσίμπημα και τραβάς τον ροφό στην βάρκα», ανάφερε ο ίδιος ο ψαράς!

Ένας ροφός… μα τι ροφός!Με δόλωμα μια… σουπιά, ο ροφός ( 7.5 κιλών!) της φωτογραφίας "τσίμπησε" την 1η Νοεμβρίου, το αγκίστρι του Πηγαιδακιανού ερασιτέχνη ψαρά Νικήτα Πατεράκη στα νερά του Νότιου Κρητικού Πελάγους- και συγκεκριμένα στην περιοχή του Τραχηλίου, κάτω από την κορυφή " Κεφάλι", ανάμεσα στο Αγιοφάραγγο και στο Ακρωτήριο Λίθινο, όπου υπάρχουν μεγάλα βάθη και …άφθονη ψαριά. Ο ίδιος ψαράς που κατάφερε να πιάσει -με δόλωμα ένα σκάρο- μια μεγάλη συναγρίδα 4.5 κιλά, έχει προσκαλέσει το " Διαsosτε" να τον ακολουθήσει σε μια επόμενη θαλάσσια εξόρμηση του για να την καταγράψουμε για τους αναγνώστες μας- και η πρόσκληση έγινε ήδη αποδεκτή…Να σημειώσουμε ότι ο Νικήτας μπορεί να χάνει…στην πρέφα , όμως στη θάλασσα δεν πιάνεται, καθώς μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες επιτυχίες. Είναι από τους λίγους που γνωρίζουν τόσο καλά τις ξέρες της Ν.Κρήτης μέσα κι έξω από τη θάλασσα , αφού είναι και έμπειρος συλλέκτης θαλασσινού αλατιού. " Ο συγκεκριμένος ροφός δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Με δόλωμα μια σουπιά κατάφερα γρήγορα να τον ξεγελάσω. Είναι μαγεία την ώρα που νιώθεις το τσίμπημα και τραβάς τον ροφό στην βάρκα." μας είπε!

Gepostet von Δια-SOS-τε τη Μεσαρά am Samstag, 2. November 2019

Πηγή: documentonews

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *