Κρήτη: Πήγε να μαζέψει ελιές και τα σκάγια έπεφταν «βροχή» | ΦΩΤΟ

Shares

Τυχερός φάνηκε ο Δήμος Γερμανάκης, ο οποίος αποφάσισε το πρωί της Δευτέρας να πάει στον ελαιώνα του για να μαζέψει τις ελιές του και βρέθηκε να… μαζεύει σκάγια, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο cretalive.gr, όλα άρχισαν όταν στην αγροτική περιοχή που βρίσκεται κοντά στο χωράφι με τις ελιές του, μεταξύ των οικισμών Προφήτη Ηλία και Χουδετσίου, εμφανίστηκε κυνηγός με το σκυλί του.

Ο σκύλος έπιασε λαγό και ο κυνηγός το όπλο του.

Μόνο που κάτι δεν πήγε καθόλου σωστά και ο κ. Γερμανάκης που αμέριμνος ράβδιζε, ανακάλυψε μετά από λίγο πως τα σκάγια είχαν χτυπήσει το ντεπόζιτο στο τρακτέρ του.

Ο ίδιος ευχαριστεί την τύχη του που η ζημιά ήταν μόνο υλική, καθώς αντί για το τρακτέρ θα μπορούσε πολύ εύκολα να «δεχόταν» ο ίδιος τα πυρά.

Επισημαίνει πως εξίσου τυχερά θα πρέπει να αισθάνονται και τα μέλη της οικογένειας (μεταξύ των οποίων και παιδιά) που βρίσκονταν την ίδια ώρα σε διπλανό ελαιώνα.

Η ζημιά στο τρακτέρ μπορεί να επιδιορθώνεται, ο ιδιοκτήτης του ωστόσο αναρωτιέται με ποια κριτήρια δίνονται οι άδειες κατοχής και χρήσης όπλου.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *