πιλότος

Κρήτη: Πατέρας μαθαίνει στον 4χρονο γιο του να πιλοτάρει και «σκλαβώνει» το διαδίκτυο! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Μπορεί η ενασχόληση ενός πατέρα με τον γιο του και η διαδικασία μάθηση ενός οποιουδήποτε αντικειμένου να συνδυαστεί με μια εθνική επέτειο;

Όπως μας απέδειξε ο Βαγγέλης Κουτσάκης μέσα από το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μπορεί!

Σε αυτό φαίνεται ο περήφανος πατέρας να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον 4,5 χρόνων γιο του, Εμμανουήλ, μαθαίνοντάς του να πιλοτάρει!

Η διαδικασία προσομοίωσης μπροστά από την οθόνη, περιλαμβάνει τις οδηγίες του πατέρα και την βήμα προς βήμα εκτέλεση των εντολών από τον γιο, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πλήρως εξοικειωμένος με την ορολογία των πιλότων και τα καταφέρνει μια χαρά.

Ο ίδιος ο κύριος Κουτσάκης, στη σχετική ανάρτηση φροντίζει να συνδυάζει το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου, με μια σειρά από γονεϊκές παραινέσεις, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως διαθέτει το απαραίτητο know how για το μεγάλωμα ενός σωστού πολίτη και κυρίως Ανθρώπου!

 

Το μήνυμα του Βαγγέλη Κουτσάκη:

«Λόγω των ημερών μιας και είναι επίκαιρη η λέξη ΟΧΙ το ΟΧΙ έμενα προσωπικά σαν γονιός, κάποια άλλα ΟΧΙ μου έρχονται στο μυαλό και μετά φυσικά και το ΟΧΙ που θα γιορτάσουμε στις 28 Οκτώβριου.

ΟΧΙ Δεν περιμένω από το παιδί μου να αλλάξει τον κόσμο μεγαλώνοντας, θα αλλάξει πρώτα ο μικρόκοσμος σπίτι μας προετοιμάζοντας κατάλληλα εμείς πρώτα σαν γονείς το παιδί μας.

Θυσιάζοντας χρόνο από την δική μας ζωή, από την ξεκούραση, από την καλοπέραση, από τον ύπνο μας, για να περάσουμε με παράδειγμα εμείς πρώτοι το μήνυμα ότι, αγάπη είναι θυσία και όταν μας ρωτά τι είναι θυσία, να του απαντάμε με αποδείξεις θυσία είναι να μην έχω εγώ για να έχεις εσύ, και κατ’ επέκταση η κοινωνία.

ΟΧΙ Δεν θα ρίξω ευθύνες στην νέα γενιά η στο παιδί μου ΔΙΚΗ ΜΟΥ είναι η ευθύνη και μόνο, δική μου είναι να το προετοιμάσω σωστά από τα πρώτα του βήματα, γιατί η νέα γενιά δεν είναι κάτι  περισσότερο από την δική μας επέκταση. ΟΧΙ Δεν φταίει το παιδί μου αν εγώ σαν γονιός δεν του μεταλαμπάδευσα την αγάπη για την γνώση, για την μελέτη το πάθος για την εξερεύνηση τον αθλητισμό (το ευ αγωνίζεσθε) ΟΧΙ Δεν είναι ο Εμμανουήλ που ξεχωρίζει από τα άλλα παιδιά είναι που εμείς θυσιάζουμε – ασχολούμαστε – προσπαθούμε – ελπίζουμε.

Το video που δείχνει έναν πατέρα να εκπαιδεύει με υπομονή και ηρεμία τον γιο του, δίκαια έφερε τις καλές κριτικές. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς!».

4,3 years old pilot …( Multi engine Bad weather takeoff….)

Gepostet von Vangelis Koutsakis am Montag, 21. Oktober 2019

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *