Κρήτη: Οι Μινωικές Γραμμές ενώνουν το νησί μας με τις Κυκλάδες!

Σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουνίου, ξεκινάει το παρθενικό του ταξίδι to High Ferry SANTORINI PALACE από το λιμάνι του Ηρακλείου. Το υπερσύγχρονο πλοίο που ανήκει στις Μινωικές Γραμμές θα καλύψει ένα κενό που υπήρχε στη ναυσιπλοΐα, κάνοντας το δρομολόγιο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΙΟ – ΠΑΡΟ – ΜΥΚΟΝΟ.

Τι είναι τώρα πάλι αυτό θα αναρωτιέστε; Να σας ενημερώσουμε πώς πρόκειται για το νέο διαμάντι των Μινωικών Γραμμών, ένα πλοίο χωρητικότητας 1.160 επιβατών, 38 μελών πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκινήτων, το οποίο μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι και 38 κόμβους.

Τι προσφέρει το νέο πλοίο που ανήκει στις Μινωικές Γραμμές;

Πιστό στη φιλοσοφία της ακτοπλοϊκής εταιρείας της οποίας φέρει τα χρώματα, το High Ferry SANTORINI PALACE είναι ένα υπερσύγχρονο και υπερπολυτελές ταχύπλοο πλοίο που θα ενισχύει την παρουσία των Μινωικών Γραμμών, στηριζόμενο στην εμπειρία αλλά και στην υψηλή ποιότητα παροχών που προσφέρει.

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ κα είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *