καταλύματα

Κρήτη: Αυτά είναι τα ξενοδοχεία ειδικού σκοπού που θα μείνουν ανοιχτά | ΛΙΣΤΑ

Shares

Όλη η λίστα των καταλυμάτων – Ποιά θα λειτουργήσουν σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι.

Δίνονται στη δημοσιότητα τα τουριστικά καταλύματα η λειτουργία των οποίων επιτρέπεται με απόφαση του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τη στέγαση ατόμων ειδικών κατηγοριών.

Τα καταλύματα αυτά – όπως  προβλέπεται και με την κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ  987/Β/22.3.20) – έχει κριθεί  ότι είναι απολύτως αναγκαία για τη στέγαση:

(α) προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας

(β) πάσης φύσεως ιατρικού, νοσηλευτικού ή υγειονομικού προσωπικού,

(γ) προσωπικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή διεθνών οργανισμών,

(δ) προσώπων που έχουν πληγεί λόγω φυσικών καταστροφών,

(ε) προσφύγων ή αιτούντων άσυλο,

(στ) φοιτητών των Α.Ε.Ι. και αλλοδαπών επισκεπτών των Α.Ε.Ι. που βρίσκονται στην Ελλάδα μέσω ευρωπαϊκών ή διεθνών προγραμμάτων ή συνεργασιών, οι οποίοι στεγά- ζονται με φροντίδα των Α.Ε.Ι. ή/και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και αποδεδειγμένα δεν δύνανται να διαμείνουν σε κατοικία στην ημεδαπή,

(ζ) εκπαιδευτικών, μονίμων ή αναπληρωτών, που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες εκτός του δήμου της μόνιμης κατοικίας τους και διαμένουν ήδη σε τουριστικά καταλύματα για τον σκοπό αυτό.

Τα ξενοδοχεία σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι

katalimata

Δείτε όλη τη λίστα με τα εξαιρούμενα από το μέτρο της απαγόρευσης ξενοδοχειακά καταλύματα,

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο link του υπουργείου Τουρισμού μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα  ξενοδοχεία, τα οποία  ανά Περιφερειακή ενότητα θα λειτουργούν κατ΄ εξαίρεση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που προβλέπει προσωρινή  απαγόρευση  λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων  συνεχούς λειτουργίας στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *