Κουκάκι

Σάλος με το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να συλλαμβάνουν πολίτες σε ταράτσες στο Κουκάκι!

Shares

Τις πρωινές ώρες κατά την διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. σε κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, ιδιοκτήτης διαμερίσματος που βρίσκεται κολλητά στο μέχρι πρότινος υπό κατάληψη κτίριο, κατήγγειλε πως όταν εκείνος και ο γιος του αρνήθηκαν σε αστυνομικούς να μπουν στο σπίτι τους για να περάσουν στο επόμενο ζητώντας τους εισαγγελική εντολή, εκείνοι τους έριξαν στο πάτωμα, τους φόρεσαν χειροπέδες και τους έδειραν. 

Οι αστυνομικοί τούς αντιλήφθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και -όπως ισχυρίζονται- τους είδαν να αντιδρούν στην επιχείρηση.

Μάλιστα όπως κατήγγειλε η μητέρα, είδε αστυνομικό να έχει πατήσει με το γόνατό του το κεφάλι του γιου της που ήταν πεσμένος στο πάτωμα. 

Τελικά, παρουσία εισαγγελέα πατέρας και γιος συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Γ.Α.Δ.Α. με την κατηγορίας της αντίστασης κατά της αρχής, ενώ αντιδράσεις σημειώθηκαν και από τη μάνα, όταν είδε τον σύζυγο και τον γιο της με χειροπέδες.

Με εντολή του εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμά τους, για την περίπτωση που είχαν κρύψει καταληψίες, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα.

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *