Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Το χωριό της Κροατίας που είναι χαμένο στα σύννεφα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Ένα νυσταλέο χωριό μοιάζει να χάνεται σε μια θάλασσα από σύννεφα. Eίναι η ώρα που ξημερώνει δειλά δειλά, όμως η πρωινή ομίχλη έχει καλύψει τα πάντα για πρώτη φορά. Οι κορυφές των δέντρων και το καμπαναριό της εκκλησίας μόλις που καταφέρνουν να «σπάσουν» το παχύ σάβανο των σύννεφων, ενώ ο ήλιος ανατέλλει.

Αυτό το μαγικό πρωινό που το χωριό Lovic Prekriski, στην Κροατία «πνίγηκε» από την ομίχλη, ο free lance φωτογράφος και ανθρωπιστής Rene Pronk κατάφερε να συλλάβει με τη μηχανή του αυτές τις απόκοσμες εικόνες. Όμως, μέχρι να καταφέρει να πατήσει αυτά τα μαγικά κλικ, είχαν περάσει πολλά που δεν τον είχαν ικανοποιήσει. Πέρασε εκατοντάδες πρωινά, περιμένοντας υπομονετικά το ιδανικό ξημέρωμα.

Συγκεκριμένα, όπως λέει ο ίδιος, χρειάστηκε τρία ολόκληρα χρόνια, για να καταφέρει να τραβήξει τις εικόνες που πραγματικά αποτύπωναν το μεγαλείο αυτής της θέας. Αυτού του μαγικού χωριού των λιγότερων από εκατό κατοίκων, που μοιάζει με σκηνικό από ταινία του Κόμη Δράκουλα.

«Τα πάντα γύρω μας περιμένουν να τα παρατηρήσεις…» γράφει ο ίδιος στη σελίδα του. Αυτή η φράση είναι το μότο που χαρακτηρίζει αυτόν τον επίμονο φωτογράφο με την ιώβεια υπομονή που δεν το έβαλε κάτω. Δεν συμβιβάστηκε ποτέ με το μέτριο, αλλά περίμενε τρία χρόνια μέχρι να αποτυπώσει με τον φακό του αυτό που ήθελε. Το ασύλληπτο.

Απολαύστε τις απόκοσμες εικόνες του.

Πηγή: thetoc

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap