Διαφήμιση

Κόσμος

Βενεζουέλα: Η στιγμή που το τεθωρακισμένο πέφτει πάνω σε διαδηλωτές | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το απόλυτο χάος επικρατεί στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, το Καράκας, τις τελευταίες ώρες μετά το κάλεσμα του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Χουάν Γκουαϊδό, για στρατιωτική εξέγερση.

Σφοδρές μάχες μεταξύ στρατιωτών και απλών διαδηλωτών με πυροβολισμούς και δακρυγόνα συνθέτουν το σκηνικό «εμφυλίου» που επικρατεί στη χώρα. Πριν από λίγο μάλιστα, όχημα της Εθνοφρουράς της Βενεζουέλας παρέσυρε διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από στρατιωτική βάση στο Καράκας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν πέτρες και χτυπούσαν τα οχήματα με ρόπαλα, λίγες ώρες αφότου ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό κάλεσε τον στρατό να ξεσηκωθεί και να τον στηρίξει.

Αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το πρακτορείο Reuters ανέφεραν πως δεκάδες, κυρίως νεαροί, ένοπλοι άνδρες με στρατιωτική περιβολή που συνόδευαν τον Γκουαϊδό αντάλλαξαν πυρά με στρατιώτες που υποστήριζαν τον Μαδούρο έξω από την αεροπορική βάση Λα Καρλότα.

Για το ίδιο θέμα το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε ότι σημειώθηκαν συγκρούσεις γύρω από την αεροπορική βάση του Καράκας όπου ο ηγέτης της αντιπολίτευσης είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι μια ομάδα στρατιωτικών εξεγέρθηκε κατά της κυβέρνησης.

Πηγή: tovima

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version