Διαφήμιση

Κόσμος

Βαρκελώνη: Ένα βήμα πριν το πλήρες lockdown με πολλές απαγορεύσεις

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Nα «παραμείνουν στα σπίτια τους» κλήθηκαν οι κάτοικοι της Βαρκελώνης. Η εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας, ανακοίνωσε ότι οι πολίτες της περιοχής θα πρέπει να μην βγαίνουν έξω παρά μόνο για λόγους πρώτης ανάγκης έπειτα από μια αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

«Πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους, αν δεν είναι απαραίτητο να βγουν», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Μεριτζέλ Μπουντό ανακοινώνοντας παράλληλα το κλείσιμο των κινηματογράφων, των θεάτρων και των ντισκοτέκ, την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων και των επισκέψεων στους οίκους ευγηρίας ή τον περιορισμό στο 50% των πελατών στα μπαρ και στα εστιατόρια.

Σύμφωνα με το ethnos, οι περιφερειακές καταλανικές αρχές είπαν πως τα μέτρα έχουν σκοπό να αποτρέψουν την επιβολή lockdown στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version