Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

TUI: Σταδιακά και με κριτήρια προορισμών η επαναφορά του τουρισμού το 2020

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H συνέχιση του τουρισμού εν καιρώ πανδημίας θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και με κριτήρια προορισμών. Για παράδειγμα, οι Βαλεαρίδες και τα Κανάρια Νησιά θα μπορούν να υποδεχθούν τουρίστες νωρίτερα από τους προορισμούς της ισπανικής ενδοχώρας.

Αυτό επισημαίνει σε επιστολή του προς εργαζομένους του ομίλου ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Fritz Joussen.

Η βιομηχανία και οι πολιτικοί θα πρέπει τώρα να κάνουν τα πάντα ώστε να είναι εφικτή και πάλι η πραγματοποίηση ταξιδίων, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό, επισημαίνει ο κ. Joussen.

Η Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία και η Πορτογαλία επιδίωξαν να έρθουν σε επαφή με την TUI και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή των τουριστών, επισήμανε.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Joussen, προϋπόθεση για αυτό αποτελεί η σταδιακή προσαρμογή των πτήσεων και των ταξιδιωτικών περιορισμών ενώ τόνισε ότι οι περιορισμοί στις πτήσεις θα στερήσουν από την TUI την επιχειρηματική της βάση και οι χώρες της νότιας Ευρώπης θα αποδυναμωθούν σημαντικά.

Η TUI έχει θέσει σε αναστολή όλες τις δραστηριότητες ταξιδίων έως και τις 15 Μαϊου και έλαβε κρατικό δανεισμό ύψους 1,8 δισ. ευρώ ως γέφυρα για την κρίση. Ωστόσο, η γερμανική κυβέρνηση επέκτεινε την περίοδο ισχύος της ταξιδιωτικής προειδοποίησης κατά των ταξιδίων προς όλους τους προορισμούς του εξωτερικού μέχρι και τις 14 Ιουνίου, οπότε και θα επανεξεταστεί η κατάσταση.

 Πηγή:tornosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap