Διαφήμιση

Κόσμος

Τραγωδία: Πνίγηκαν 8 παιδιά σε ποτάμι ενώ προσπαθούσαν να σώσουν φίλο τους

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ούτε η λέξη τραγωδία δεν μπορεί να περιγράψει τα όσα συνέβησαν στον ποταμό Fu στην Κίνα, όπου συνολικά 8 παιδάκια έχασαν τις ζώες τους, με τα 7 να βουτάνε για να σώσουν έναν φίλο τους.

Τα παιδιά, ηλικίας 6 ετών, παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού και τα πτώματά τους βρέθηκαν αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά.  Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τραγωδία μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστες. Για άγνωστη αιτία, ένα από τα παιδιά βρέθηκε στο νερό και στη συνέχεια βούτηξαν και τα υπόλοιπα για να το σώσουν.

Τα θύματα είναι 7 κοριτσάκια και ένα αγοράκι, με το τραγικό περιστατικό να λαμβάνει χώρα στην επαρχία Σετσουάν. Οι Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες, όταν η δασκάλα τους ειδοποίησε πως τα παιδιά δεν εμφανίστηκαν στο μάθημα.  Και τα 8 θύματα φοιτούσαν στο δημοτικό σχολείο Mixin και προέρχονται από φτωχές οικογένειες.

Οι τοπικές Αρχές ανέλαβαν τα κόστη των κηδειών των 8 παιδιών.  Συνολικά 200 διασώστες πήραν μέρος στην επιχείρηση.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες:

 

Πηγή: Newsbomb

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version