Διαφήμιση

Κόσμος

«Τουρκικό F-16 κατέρριψε αρμενικό μαχητικό | Νεκρός ο πιλότος»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αρμένικο μαχητικό τύπου SU-25 καταρρίφθηκε από τουρκικό μαχητικό F-16, με αποτέλεσμα ο πιλότος να χάσει τη ζωή του, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η επίθεση διεξήχθη από τον εναέριο χώρο του Αζερμπαϊτζάν. Νωρίτερα, το Γερεβάν είχε αναφέρει ότι τουρκικά αεροσκάφη είχαν πάρει μέρος στο πλευρό του Μπακού, σε συγκρούσεις, όπου τα τουρκικά F-16 υποστήριζαν τα μαχητικά του Αζερμπαϊτζάν και τα drones κατά τη διάρκεια επιθέσεων κατά Αρμένιων στρατιωτών και βάσεων.

Νωρίτερα, η Άγκυρα υπογράμμισε ότι ήταν έτοιμη να στηρίξει το Μπακού «τόσο στις διαπραγματεύσεις όσο και στη μάχη», τονίζοντας ότι επίθεση κατά του Αζερμπαϊτζάν είναι επίθεση και κατά της Τουρκίας.

Η αναφορά από εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Διαξεύδει η Τουρκία

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών δηλώνει ανοιχτά πως η Τουρκία είναι με τους Αζέρους και στα πεδία των μαχών. Η Άγκυρα αρνήθηκε τη συμμετοχή της μετά την καταγγελία της Αρμενίας ότι τουρκικό αεροσκάφος κατέρριψε αρμενικό μαχητικό.”

Δείτε περισσότερα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version