Διαφήμιση

Κόσμος

Δείτε το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο του πλανήτη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αν κάποιος έχει ταξιδέψει με μικρό ελικοφόρο αεροπλάνο προς μικρό ελληνικό νησί με μικρό προφανώς αεροδρόμιο ίσως καταλάβει εύκολα για τι πράγμα θα μιλήσουμε παρακάτω.

Θυελλώδεις άνεμοι να φυσούν, απότομο κατέβασμα από τα πολλά χιλιάδες πόδια στα λίγα μέτρα κάτω από το έδαφος, πτήση που περνάει στο τελείωμα της ξυστά πάνω από σπίτια και λουόμενος.

Πολλαπλασιάστε επί αρκετές φορές αυτό που περιγράφηκε παραπάνω και θα έχετε ακριβή εικόνα για το τι βιώνουν οι επιβάτες που αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο μικρό νησί της Καραϊβικής που λέγεται St. Martin.

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για την πιο επικίνδυνη προσγείωση του πλανήτη, με τα αεροπλάνα να περνούν λίγα μέτρα πάνω από τουρίστες που λιάζονται στην παραλία.

Μάλιστα, ακριβώς λόγω της επικινδυνότητας, όλο αυτό έχει γίνει θέαμα: δεν είναι λίγοι αυτοί που τρέχουν να βγάλουν φωτογραφίες και να τραβήξουν βίντεο!

Δείτε τις παρακάτω εικόνες που ακολουθούν στο βίντεο. Αν τολμάτε φυσικά, μιας και κόβουν την ανάσα.

Δείτε το αεροδρόμιο που κόβει την ανάσα στους επιβάτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version