Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Αυτό είναι το νέο πολυτελές αυτοκίνητο που αγόρασε ο Kim Jong-Un | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Σύμφωνα με το Διεθνή Τύπο η προσωπική περιουσία του Kim Jong-Un ξεπερνάει τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια, με τον ίδιο χαλάει 600 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, κρατικό χρήμα φυσικά,  για να… ζήσει! Ο ημίτρελος  ηγέτης της Βόρειας Κορέας διαθέτει μία συλλογή από 100 πανάκριβα αυτοκίνητα, έχοντας μία ιδιαίτερη αδυναμία στα Γερμανικά.

Η Telegraph πρόσφατα ανέφερε πως τα σχολικά βιβλία διδάσκουν τα παιδιά της Βόρειας Κορέας, ότι ο ηγέτης τους είναι ένα παιδί θαύμα και πως έπιασε τιμόνι σε ηλικία μόλις τριών ετών, όταν ο πατέρας του, του αγόρασε το πρώτο του προσωπικό αυτοκίνητο. Η αγαπημένη του μάρκα, μεταξύ των υπολοίπων, είναι η Mercedes-Benz, ενώ  το τελευταίο του απόκτημα είναι μία Mercedes AMG GT S.

Για να αποκτήσει όμως τα αυτοκίνητα που επιθυμεί, δεν εμφανίζεται ο ίδιος, αλλά τρίτα πρόσωπα, αφού πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες στο παρελθόν έχουν αρνηθεί να πουλήσουν στον ίδιο αυτοκίνητό τους, ακόμα και όταν αυτός θέλησε να τα αποκτήσει εκτός Βόρειας Κορέας.  Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Kim Jong-Un αποκτάει τα αυτοκίνητα είτε από την Κίνα, ή την Ρωσία, αφού -εκτός των άλλων- δεν εισάγονται στην χώρα του λόγω των κυρώσεων που έχει επιβάλει ο ΟΗΕ και η ΕΕ.

Πρόσφατα πάντως, η Βόρεια Κορέα απέκτησε δύο θωρακισμένες Mercedes S600 Pullman – Guard οι οποίες εμφανίστηκαν στη στρατιωτική παρέλαση στις 27 Ιουλίου, αξίας περίπου 1,2 εκατομμυρίων ευρώ η κάθε μία. Αυτό έγινε αιτία έρευνας από την Mercedes, εκπρόσωπος της οποίας τόνισε στην Telegraph ότι κανένα αυτοκίνητο δεν εισήχθη στη Βόρεια Κορέα από το «κέντρο» της Mercedes-Benz. Αρκετές όμως Mercedes Guard εξήχθησαν για Κίνα και Ρωσία…

 

 

Πηγή: klik, telegraph


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ