Διαφήμιση

Κόσμος

Το μικρό πόνυ που περπάτησε ξανά με τη βοήθεια πρόσθετου μέλους | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Έιντζελ Μαρί, είναι ένα πανέμορφο πόνυ όμως έχει μία ιδιαιτερότητα. Έχει μόνο 3 πόδια. Αυτό συνέβη όταν σε μικρότερη ηλικία η μητέρα της την πάτησε κατά λάθος, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει μαθαίνοντας να ζει έτσι. Αυτό βέβαια μέχρι να παρέμβει ο γιατρός Ντέρικ Κάμπανα, παρέχοντάς της ένα προσθετικό μέλος.

Ο πιστοποιημένος ορθωτικός, ξεκίνησε την καριέρα του δημιουργώντας βιονικά πόδια για ανθρώπους, αλλά σύντομα κατάλαβε πως θέλει να βοηθάει τα ζώα. Εργάζεται στο Κέντρο Φροντίδας Ζώων της Βιρτζίνια και παρόλο που ο ειδικός έχει βοηθήσει πολλά ζώα στην καριέρα του, το να βλέπει την Έιντζελ Μαρί να κάνει τα πρώτα της βήματα, ήταν πολύ συγκινητικό. Η ιδιοκτήτρια του αλόγου δηλώνει συγκλονισμένη και γεμάτη ευγνωμοσύνη που ο σπουδαίος γιατρός κατάφερε να σώσει τη ζωή του πόνυ.

Η Έιντζελ Μαρί μπορεί να τρέξει ξανά και αυτό είναι ένα θαύμα της Ιατρικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version