Διαφήμιση

Κόσμος

Συγκλονιστικά σκίτσα που δείχνουν πόσο… άδικη είναι η δικαιοσύνη!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο αζέρος Gunduz Agayev έχει κατά καιρούς απασχολήσει το παγκόσμιο κοινό με τα άκρως καυστικά έργα του. Ο 35χρονος σκιτσογράφος που μόλις πριν από δύο χρόνια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα του το Αζερμπαιτζάν, συνεχίζει να εστιάζει στον πόλεμο και την πολιτική επικαιρότητα, προσφέροντας συχνά έντονες δόσεις σάτιρας και μαύρου χιούμορ. Τα σκίτσα του κάνουν πάντα αίσθηση και αποτελούν ερέθισμα βαθύτερης σκέψης για τον κόσμο μας και την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί σε πληθώρα θεμάτων.

Στην τελευταία συλλογή του με τίτλο “Femidead – Femida of the World”, αποτυπώνει την ανυπαρξία πραγματικής δικαιοσύνης ανά τον κόσμο και ξεχωρίζει τις περιπτώσεις ορισμένων κρατών όπως η Τουρκία, η Συρία, η Κίνα κ.α. Ανάλογα με το τρόπο με τον οποίο οι εκάστοτε ηγέτες “ορίζουν” το δίκαιο, σκιτσάρει και εκείνος την γυμνή αλήθεια που ισχύει πίσω από τύπους και “επικοινωνιακές κουρτίνες”…

Πηγή φωτογραφιών: www.gunduzart.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version