Διαφήμιση

Κόσμος

Tέσσερα υπεραυτοκίνητα φτιαγμένα από παλιοσίδερα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Ποιος θα περίμενε να δει μια Bugatti Veyron ή μια Lamborghini Aventador κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από σίδερα που προορίζονταν για ανακύκλωση;

Στην πόλη της Πολωνίας Pruszkow θα βρείτε το Gallery of Steel Figures, ένα ολόκληρο μουσείο αφιερωμένο σε δεκάδες γλυπτά που φτιάχτηκαν από παλιοσίδερα που διασώθηκαν από έναν τοπικό μαντρά. Τα πιο πρόσφατα δημιουργήματα είναι μια συλλογή από τέσσερα εμβληματικά  αυτοκίνητα που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από 50 καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

Τα μοντέλα περιλαμβάνουν μια Mercedes-Benz 300 SL, μια Bugatti Veyron, μια Maserati Gran Turismo και μια Lamborghini Aventador. Τα οχήματα από χάλυβα έχουν κατασκευαστεί στην πραγματική κλίμακα και περιλαμβάνουν λειτουργικές πόρτες και εσωτερικούς χώρους ρέπλικα.

Η Gallery of Steel Figures έχει επίσης μεγάλη ποικιλία από επιβλητικά Transformers και άλλα στοιχεία ποπ κουλτούρας από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αυτοκίνητα στο Carscoops.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version