Διαφήμιση

Κόσμος

Βίντεο από τη συντριβή αεροσκάφους στη Μόσχα – Πληροφορίες για νεκρούς

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα πρότυπο του στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους Ilyushin Il-112V με τρεις επιβαίνοντες συνετρίβη στη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης στην περιοχή της Μόσχας σήμερα, ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία United Aircraft Corporation.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο πιλότοι και ένας μηχανικός και η τύχη τους παραμένει ασαφής, όπως αναφέρει η kathimerini.gr.

Ωστόσο το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, ότι τα μέλη του πληρώματος φέρεται να έχουν σκοτωθεί.

Την ίδια πληροφορία μετέδωσε και το πρακτορείο Interfax, το όποιο ανέφερε επίσης ότι ανεφλέγη ο δεξιός κινητήρας του αεροσκάφους, σύμφωνα με ό,τι κατέγραψε το πλήρωμα πριν τη συντριβή.

Το βίντεο της συντριβής δείχνει πως το αεροσκάφος πετούσε σε χαμηλό ύψος σε δασική περιοχή με ένα από τα φτερά του να φλέγεται προτού κάνει απότομη στροφή και συντριβεί στο έδαφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το αεροσκάφος συνετρίβη κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης και ενώ επιχειρούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Κουμπίνκα περίπου 45 χλμ. δυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας, όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της εταιρείας στο πρακτορείο TASS.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version