Διαφήμιση

Κόσμος

Ο Σταλόνε θα ξαναδείρει τον Ρώσο από το «Ρόκυ Νο. 4»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πριν πολλά πολλά χρόνια, 32 συγκεκριμένα στον αριθμό, ο Σιλβέστερ Σταλόνε είχει δείρει τον Ρώσο αντίπαλο του (Dolf Ludgren) για τις ανάγκες της ταινίας «Ρόκυ 4».

Σε λίγο καιρό φαίνεται ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα ανέβει ξανά στο ρινγκ για να παλέψει ξανά με τον θηριώδη Ιβάν Ντράγκο.

Έτσι ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη καθώς μπορεί η συνέχεια των ταινιών «Ρόκυ» να ονομάζεται Creed και να καταπιάνεται με νεαρότερους πυγμάχους, όμως όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει επανάληψη της θρυλικής μονομαχία ανάμεσα σε Ρόκυ Μπαλμπόα και Ιβάν Ντράγκο για τις ανάγκες του Creed 2.

Χαρακτηριστικά ο Σταλόνε δήλωσε:

«Γίνεται γιορτή χωρίς τον Ιβάν Ντράγκο μέσα; Θα τον πλακώσω.  Ξέρετε ότι δεν θα χρειαστεί να ρίξω πάνω από μία μπουνιά στον Ντράγκο…»

Ελπίζουμε μονάχα να επιβεβαιωθεί η είδηση, κι αν και ξέρουμε ότι όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κόλπο του marketing, εμείς το περιμένουμε πως και πως. Διότι, τελικά, με τον Ρόκυ μεγαλώσαμε.

Και πιο αντιπαθητικός κακός από τον Ρώσο πυγμάχο δεν ξέρουμε αν πέρασε ποτέ από τις κινηματογραφικές μας οθόνες. Κι όχι προφανώς επειδή ήταν Ρώσος απλά επειδή τον είχαν φτιάξει ακριβώς έτσι ώστε όσο περισσότερο αντιπαθητικός φαινόταν εκείνος, τόσο πιο άρχοντας να δείχνει ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Ρόκυ δηλαδή που όλοι αγαπήσαμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version