Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

Κόσμος

Ο Σταλόνε θα ξαναδείρει τον Ρώσο από το «Ρόκυ Νο. 4»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν πολλά πολλά χρόνια, 32 συγκεκριμένα στον αριθμό, ο Σιλβέστερ Σταλόνε είχει δείρει τον Ρώσο αντίπαλο του (Dolf Ludgren) για τις ανάγκες της ταινίας «Ρόκυ 4».

Σε λίγο καιρό φαίνεται ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα ανέβει ξανά στο ρινγκ για να παλέψει ξανά με τον θηριώδη Ιβάν Ντράγκο.

Shooting a commercial with Dolph today… Getting ready for working with the big man in CREED 2

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Έτσι ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη καθώς μπορεί η συνέχεια των ταινιών «Ρόκυ» να ονομάζεται Creed και να καταπιάνεται με νεαρότερους πυγμάχους, όμως όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει επανάληψη της θρυλικής μονομαχία ανάμεσα σε Ρόκυ Μπαλμπόα και Ιβάν Ντράγκο για τις ανάγκες του Creed 2.

Χαρακτηριστικά ο Σταλόνε δήλωσε:

«Γίνεται γιορτή χωρίς τον Ιβάν Ντράγκο μέσα; Θα τον πλακώσω.  Ξέρετε ότι δεν θα χρειαστεί να ρίξω πάνω από μία μπουνιά στον Ντράγκο…»

Ελπίζουμε μονάχα να επιβεβαιωθεί η είδηση, κι αν και ξέρουμε ότι όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κόλπο του marketing, εμείς το περιμένουμε πως και πως. Διότι, τελικά, με τον Ρόκυ μεγαλώσαμε.

Και πιο αντιπαθητικός κακός από τον Ρώσο πυγμάχο δεν ξέρουμε αν πέρασε ποτέ από τις κινηματογραφικές μας οθόνες. Κι όχι προφανώς επειδή ήταν Ρώσος απλά επειδή τον είχαν φτιάξει ακριβώς έτσι ώστε όσο περισσότερο αντιπαθητικός φαινόταν εκείνος, τόσο πιο άρχοντας να δείχνει ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Ρόκυ δηλαδή που όλοι αγαπήσαμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap