Διαφήμιση

Κόσμος

Σάλος στη Γερμανία: Εννέα γυναίκες ναρκώθηκαν με «χάπια βιασμού» σε εκδήλωση του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τουλάχιστον εννέα γυναίκες που παρευρέθηκαν σε μια εορταστική εκδήλωση του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, στην οποία συμμετείχε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ναρκώθηκαν με λεγόμενα «χάπια βιασμού», ανέφερε σήμερα (9/7) το SPD στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί εννέα θύματα, αλλά ο εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν απέκλεισε να υπάρχουν περισσότερα.

Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι διερευνά υπόθεση σοβαρής σωματικής βλάβης μετά από μήνυση μιας 21χρονης κατά του αγνώστου.

Σε ένα e-mail προς τους συμμετέχοντες σε αυτό το καλοκαιρινό πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/7) κοντά στο κτίριο της καγκελαρίας, το SPD κατήγγειλε «μια τερατώδη πράξη που καταγγέλθηκε αμέσως από εμάς στην αστυνομία της Bundestag».

Η αστυνομία είπε ότι έχει ενημερωθεί για άλλες τέσσερις περιπτώσεις μέχρι στιγμής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version