Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Διχασμένοι οι Βρετανοί με το νέο άγαλμα στην μνήμη της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Διχάζει την Βρετανία το άγαλμα της Νταϊάνα από τον γλύπτη Ίαν Ρανκ Μπρόντλεϊ που αποκαλύφθηκε χθες από τον Χάρι και τον Γουίλιαμ. 

Μετά τα χθεσινά αποκαλυπτήρια του αγάλματος στη μνήμη της Νταϊάνα την ημέρα που αν ζούσε θα έκλεινε τα 60 της χρόνια, οι κριτικές ποικίλουν καθώς άλλοι έμειναν ευχαριστημένοι, αλλά κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι ο γλύπτης δεν κατάφερε να αιχμαλωτίσει τη μαγεία που χαρακτήριζε την γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο «πριγκίπισσας του λαού».

Η απουσία του χαρακτηριστικού της, ζεστού χαμόγελου και η αυστηρότητα που αναδύεται από το έργο σχολιάστηκε αρνητικά, αν και τα δύο παιδιά της Νταϊάνα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους καθότι ο Μπρόντλεϊ έχει στενούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια. Ο ίδιος δήλωσε ότι συνεργάστηκε στενά και με τον Χάρι και τον Γουίλιαμ για να εμπνευστεί. Στην ουσία αυτοί τον καθοδήγησαν, με το ντύσιμό της να προέρχεται από μία αγαπημένη φωτογραφία του Χάρι, από τα Χριστούγεννα του 1993.

Στα παραλειπόμενα των αποκαλυπτηρίων, το καλό νέο ήταν ότι τα δυο αδέλφια ξαναμίλησαν. Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι ήταν ευδιάθετοι, συγκινημένοι και χαμογελούσαν κατά τη διάρκεια της λιτής τελετής, ενώ έμοιαζαν πολύ άνετοι μεταξύ τους.

 

 
Πηγή: newsbeast.gr


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ