Διαφήμιση

Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αν η Ρωσία χρησιμοποιήσει χημικά θα απαντήσουμε», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αν η Ρωσία χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία, τότε οι ΗΠΑ θα απαντήσουν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, μετά το πέρας των συνόδων κορυφής σε ΝΑΤΟ και G7.

«Θα απαντήσουμε, θα απαντήσουμε αν η Ρωσία χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στην Ουκρανία. Η φύση της απάντησης θα εξαρτηθεί από τη φύση της χρήσης», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι «το ΝΑΤΟ είναι πιο ενωμένο από ποτέ».
Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου έρχονται μετά από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία θα ενισχύσει τα χημικά, βιολογικά και πυρηνικά όπλα της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version