Διαφήμιση

Κόσμος

Οι Τούρκοι «έκοψαν» στη μέση τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τουρκικό σόου εκτυλίχθηκε στην Αττάλεια της Τουρκίας κατά την απονομή των διακρίσεων στους αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, ο Έλληνας αθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος κατέκτησε το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ανάμεσα σε δύο Τούρκους αθλητές, οι οποίοι κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Οι εφετζίδηκες κινήσεις να φανεί η τουρκική σημαία περισσότερο από την ελληνική σε συνδυασμό με τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας που… «κόπηκε» στη μέση, μόνο στο πνεύμα του σεβασμού και αθλητισμού δεν κινούνται.

Για την ιστορία, ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε για τρίτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη χειροπάλη. Ο κορυφαίος Έλληνας χειροπαλαιστής στα +100 κιλά στο αριστερό χέρι πήρε την πρώτη θέση επικρατώντας του Τούρκου Mustafa Altuntas, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στην χώρα του. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση αήττητος σημειώνοντας 5 νίκες συνολικά.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version