Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ο Μεντβέντεφ δημοσίευσε χάρτη που δείχνει την Ουκρανία διαιρεμένη μεταξύ Ρωσίας, Πολωνίας, Ρουμανίας και Ουγγαρίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
34 Shares

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος και νυν  αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε ανάρτηση που έκανε στο Telegram δημοσίευσε δύο χάρτες της Ουκρανίας.

“Στο μυαλό του προέδρου της Ουκρανίας, κατεστραμμένου από ψυχοτρόπες ουσίες, έτσι θα μοιάζει ο χάρτης του λαμπρού μέλλοντος της χώρας του”, έγραψε ο Μεντβέντεφ για τον πρώτο χάρτη στην ανάρτησή του στο Telegram.

Ο Μεντβέντεφ δημοσίευσε χάρτη που δείχνει την Ουκρανία διαιρεμένη μεταξύ Ρωσίας, Πολωνίας, Ρουμανίας και Ουγγαρίας

Στον δεύτερο χάρτη τα εδάφη της Ουκρανίας είναι μοιρασμένα μεταξύ Ρωσίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας και Ρουμανίας, με τα εδάφη της Ρωσίας να φτάνουν έως τη Ρουμανία.

Δείχνει την επικράτεια της Ουκρανίας να περιορίζεται στο Κίεβο και σε μια μικρή περιβάλλουσα περιοχή, με επτά περιοχές στα δυτικά να προσαρτώνται από την Πολωνία και τρεις στα νοτιοδυτικά από την Ουγγαρία και τη Ρουμανία. Η υπόλοιπη χώρα απορροφήθηκε εξ ολοκλήρου από τη Ρωσία.

Ντμίτρι μεντβέντεφ χάρτης Ουκρανία

Ο Μεντβέντεφ υποστήριξε πως ο χάρτης αυτός έγινε από “δυτικούς αναλυτές” τους οποίους όμως δεν κατονόμασε.

Όπως αναφέρουν οι eurasiantimes, ο Μεντβέντεφ, που κάποτε θεωρούνταν μεταρρυθμιστής από τη Δύση, έχει υιοθετήσει έναν όλο και πιο πολεμοχαρή τόνο από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Στις 7 Ιουνίου, αποκάλεσε τους εχθρούς της Ρωσίας ως “μπάσταρδους και σπασίκλες” που “θέλουν το θάνατο της Ρωσίας” και ορκίστηκε ότι όσο είναι ζωντανός, “θα κάνει τα πάντα για να τους εξαφανίσει”.

“Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όπως φαίνεται, προσπαθεί να αποδείξει τη σημασία του -και την αφοσίωσή του- σε ένα σύστημα που έχει γίνει αισθητά πιο πολεμοχαές και λιγότερο ανεκτικό στις αποχρώσεις του γκρι”, δήλωσε πρόσφατα στους Moscow Times ο Μπεν Νομπλ, αναπληρωτής καθηγητής Ρωσικής Πολιτικής στο University College του Λονδίνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap