Διαφήμιση

Κόσμος

Δεν θα πιστεύετε τι έφαγαν οι Αμερικάνοι πεζοναύτες στην ζούγκλα! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι παράνομες ουσίες πάντα έπαιζαν ρόλο στον πλανήτη -τόσο στην καθημερινότητα όσο και στον πόλεμο. Απλά η συγκεκριμένη «ντόπα» που χρησιμοποίησαν οι Αμερικάνοι πεζοναύτες στην ζούγκλα της Ταϊλάνδης δεν έχει προηγούμενο.

Η στρατιωτική άσκηση Cobra Gold 2019 είναι μία τεράστια στρατιωτική άσκηση στην οποία πραγματοποιούν οι Η.Π.Α με την Ταϊλάνδη αλλά και την παρουσία πολλών άλλων χωρών της περιοχής.

Ο στόχος της είναι η μεγαλύτερη συνεννόηση και αποτελεσματικότητα των αποστολών που έχουν να κάνουν με ανθρωπιστικές κρίσεις όπως οι φυσικές καταστροφές.

Έτσι οι Αμερικανοί πεζοναύτες εκπαιδεύτηκαν στο πώς να ενεργούν μέσα στην ζούγκλα, να βρίσκουν τροφή, νερό και να προστατεύονται από τους κινδύνους.

Εκείνο όμως που κάνει τον γύρο του κόσμου είναι ο τρόπος με τον οποίο «ντοπαρίστηκαν». Όπως έμαθαν από τους Ταϊλανδούς συνεργάτες του το αίμα των φιδιών είναι το καλύτερο μπουστάρισμα για τον οργανισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες με τος πεζοναύτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version