Διαφήμιση

Κόσμος

Όταν οι νταλίκες παίρνουν τη θέση ενός καμβά | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι οδηγοί φορτηγών είναι αλήθεια πως περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του πάνω σε ένα τιμόνι. Τα χιλιόμετρα που διανύουν είναι αμέτρητα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές. Αν δεν έχεις υπομονή και τις ικανότητες είναι σχεδόν απίθανο να αντέξεις.

Γι’αυτό το λόγο έχουν και ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το όχημά τους. Η αγάπη που τρέφουν γι’ αυτό πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια του φυσιολογικού. Πολλοί είναι αυτοί που σπαταλούν χρήμα και χρόνο και μετατρέπουν το όχημά τους σε ένα μικρό έργο τέχνης. Πόσες φορές έχετε παρατηρήσει στο δρόμο νταλίκες με περίεργα βαψίματα και φιγούρες; Η θεματολογία είναι τεράστια και κάθε φορά έχει να κάνει με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του οδηγού.

Απολαύστε κάποιες από τις πιο ιδιαίτερες:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version