Διαφήμιση

Κόσμος

Νορβηγία: Ένα πραγματικό ησυχαστήριο για να απολαύσεις τις διακοπές σου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κακά τα ψέματα, καλοκαίρι χωρίς θάλασσα δεν γίνεται. Που καθόλου δεν μας χαλάει το βουνό, αλλά όσο να ‘ναι έχουμε τόσο απέραντο γαλάζιο σε αυτή τη χώρα που ανοίγει το μάτι σου. Αν λοιπόν είναι κάτι που μας ιντριγκάρει κάθε φορά, είναι ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας. Πάρε για παράδειγμα μέρη όπως η Σαμοθράκη. Η Ικαρία ή ακόμα και η Κεφαλονιά. Αν όμως θες να ξεφύγεις από την Ελλάδα, υπάρχει και αυτή η λύση.

Τα Mannshausen Sea Cabins, είναι μία καλή αφορμή για να λατρέψεις την θάλασσα και να ποντάρεις τα λεφτά σου στη Νορβηγία. Πιο βόρεια από τους Starks και τους White Walkers, στην δυτική πλευρά της χώρας υπάρχει το Steigen, ένας μικρός δήμος που προσφέρει μοναδική Σκανδιναβική ομορφιά και συνδυάζει βουνό με θάλασσα.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό του στο ratpack

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version