Διαφήμιση

Κόσμος

Βρέθηκε νεκρός ο γνωστός μπασκετμπολίστας Τάιλερ Χάνεϊκατ μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τον Τάιλερ Χάνεϊκατ. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Χιμκί είχε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στην περιοχή Sherman Oaks της Καλιφόρνια στις 5 μετά τα μεσάνυχτα τοπικής ώρας.

Η μητέρα του Χάνεϊκατ πήρε τηλέφωνο τις αρχές και τους ενημέρωσε ότι ο 28χρονος γιος της έχει αλλόκοτη συμπεριφορά. Αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο σπίτι του άσου της ρωσικής ομάδας κι εκείνος άρχισε να πυροβολεί. Στη συνέχεια, ο 28χρονος μπαστεμπολίστας ταμπουρώθηκε σπίτι του, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

«Οι Ειδικές Δυνάμεις εισέβαλαν στην κατοικία του και εντόπισαν έναν άντρα που δεν απαντούσε.

Λίγο αργότερα το LAFD ανακοίνωσε πως ο άντρας είναι νεκρός. Οι αστυνομικοί είναι στο σημείο και και ερευνούν τις συνθήκες, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές διάστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη αναφορά των αστυνομικών δυνάμεων στο Twitter.

Πηγή:newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version