Διαφήμιση

Κόσμος

Με αίμα βάφτηκαν οι εκλογές στη Βενεζουέλα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κύμα βίας με τουλάχιστον 10 νεκρούς σάρωσε τη Βενεζουέλα την Κυριακή 30 Ιουλίου, καθώς ο στρατός επιτέθηκε για να καταστείλει βίαιες διαμαρτυρίες κατά των εκλογών που είχε κηρύξει ο Πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο με σκοπό την εκλογή νέας ισχυρής εθνοσυνέλευσης 545 μελών, η οποία θα προχωρήσει στη σύνταξη και ψήφιση νέου συντάγματος, καθώς οποιαδήποτε σχέδια για συνταγματική αλλαγή προσέκρουαν στην ισχυρή πλειοψηφία της αντιπολίτευσης που ήλεγχε το κογκρέσο έως σήμερα.

Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές επιτέθηκαν σε εκλογικά τμήματα και έστησαν οδοφράγματα σε κεντρικούς δρόμους και λεωφόρους, όπου διεξήχθη μάχη με αστυνομικές δυνάμεις που σε αρκετές περιπτώσεις δε δίστασαν να ανοίξουν πυρ κατά του πλήθους.

Διαβάστε την συνέχεια στο newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version