Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Μαύρη Θάλασσα: Προειδοποιητικά πυρά Ρωσικού πλοίου εναντίον Βρετανικού αντιτορπιλικού!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1 Share

Ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε προειδοποιητικά πυρά καθώς το HMS Defender, ένα αντιτορπιλικό του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, παραβίασε τα θαλάσσια σύνορα της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε την Τετάρτη το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Εκτός των ναυτικών ελιγμών, αναφέρει το onalert, ρωσικό αεροσκάφος Su-24M πραγματοποίησε μια προειδοποιητική βομβιστική επίθεση κατά του βρετανικού πολεμικού πλοίου, σύμφωνα πάντα με το υπουργείο.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα, Αχιλλέας Πατσούκας, η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας αναφέρει πως στις 11:52 το βρετανικό αντιτορπιλικό διέσχισε τα ρωσικά σύνορα και μπήκε στην θάλασσα του Cape Fiolent εντός τριών χιλιομέτρων.

Ζητήθηκε από το βρετανικό αντιτορπιλικό να αλλάξει ρότα, αλλά εκείνο δεν υπάκουσε. Προειδοποιήθηκε πως θα γίνει και χρήση πυρών, αλλά πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Στις 12:06 και 12:08 το συνοριακό περιπολικό πλοίο πραγματοποίησε προειδοποιητικά πυρά, ενώ στις 12.19 την σκυτάλη πήρε το αεροσκάφος Su-24m όπου πραγματοποίησε προειδοποιητικό βομβαρδισμό προς το βρετανικό αντιτορπιλικό.

Στις 12.23 με κοινές δράσεις του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και της Υπηρεσίας Συνόρων της FSB, το βρετανικό αντιτορπιλικό βγήκε από τα θαλάσσια χωρικά ύδατα της Ρωσίας.

 

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap