Διαφήμιση

Κόσμος

Στην Κόστα Ρίκα θα συναντήσεις ένα μπαρ διαφορετικό από τα υπόλοιπα! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Καλώς ήρθατε στο El Avion, ένα μπαρ – εστιατόριο που δε μοιάζει σαν όλα τ’ άλλα. Για να απολαύσεις ένα από τα κοκτέιλ και τα πιάτα του πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι την Κόστα Ρίκα και ειδικότερα την περιοχή Quepos.

Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο αμερικανικό αεροσκάφος C-123 Fairchild το οποίο βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού.

Το μπαρ και το εστιατόριο του El Avion, δημιουργήθηκε πριν από 15 χρόνια, ενώ το περιβάλλον και η διακόσμηση του θυμίζει κάποιους από τους τόπους που έχει βρεθεί ο Ιντιάνα Τζόουνς στις ταινίες του.

Το αεροπλάνο ήταν στην υπηρεσία της CIA, όταν εγκαταλείφθηκε στο αεροδρόμιο του San Jose μετά την επανάσταση στη Νικαράγουα.

Οι ιδιοκτήτες του El Avion το αγόρασαν για 3.000 δολάρια το 2000 και το μετέτρεψαν σε μια παμπ, ένα μπαρ και εστιατόριο με εξαιρετική θέα στο ηλιοβασίλεμα του Ειρηνικού Ωκεανού.

 

 

Πηγή: tilestwra

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version