Διαφήμιση

Κόσμος

Η ζωή του καταζητούμενου Μπιν Λάντεν: Στη δημοσιότητα απόρρητα αρχεία | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τεράστιος είναι ο όγκος των δεδομένων που κατάφερε να ανακτήσει η CIA από το κρησφύγετο του Οσάμα Μπιν Λάντεν μετά την δολοφονία του «εγκεφάλου» πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στους Διδύμους Πύργους της Νέας Υόρκης.

Σχεδόν επτά χρόνια μετά την δολοφονία του από τις αμερικανικές δυνάμεις δίδονται στην δημοσιότητα σημαντικά βίντεο και έγγραφα από τη ζωή αυτού και της οικογένειάς του.

Τα απόρρητα στοιχεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ περιλαμβάνουν 470.000 αρχεία και αποτυπώνουν καθημερινές στιγμές της ζωής του Μπιν Λάντεν και της οικογένειάς του όταν ο τρομοκράτης ήταν υπό καταδίωξη.

Μεταξύ άλλων, στα αρχεία περιλαμβάνονται βίντεο με τα παιδιά και τα εγγόνια του να παίζουν αμέριμνα στην αυλή κατοικίας, αλλά και ένα ημερολόγιο 228 σελίδων γραμμένο στα αραβικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version