Διαφήμιση

Κόσμος

Απίστευτο: Δείτε πώς τσεκάρουν τους οδηγούς για Κοροναϊό! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στις δύσκολες καταστάσεις το μυαλό του ανθρώπου πρέπει να δουλεύει και οι αρχές να επαγρυπνούν. Κάτι που συμβαίνει στη Νότια Κορέα σχετικά με τον κοροναϊό δηλαδή.

Η χώρα της Άπω Ανατολής και λόγω της εγγύτητας με την Κίνα βρέθηκε εξαρχής στο μάτι του κυκλώνα (ή για να το πούμε πιο σωστά της επιδημίας).

Οι αρχές όμως της χώρας έχουν πάρει πολύ ψηλό βαθμό, μέχρι στιγμής, στην αντιμετώπιση της κρίσης αφού έχουν καταφέρει να περιορίσουν τα κρούσματα και να κρατήσουν τον αριθμό των νεκρών σε χαμηλά επίπεδα – σε αντίθεση με την Ιταλία που η κατάσταση μάλλον ξέφυγε.

Τι κάνουν όμως οι Νοτιοκορεάτες; Ένα από τα έξυπνα τρικ που δοκίμασαν για να τον έλεγχο των πολιτών είναι βγαλμένο από τα αμερικανικά φαστ-φουντ.

Ναι, καλά διαβάσατε. Όπως στην Αμερική περνούν οι οδηγοί στα drive-thru φαγάδικα και παίρνουν την παραγγελία τους, έτσι στη Νότια Κορέα οι αρχές ελέγχουν τους οδηγούν για το να έχουν ή όχι προσβληθεί από τον ιό!

Δείτε πώς τσεκάρουν τον κοροναϊό στους οδηγούς:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version