Διαφήμιση

Κόσμος

Κοροναϊός: Νέο σύμπτωμα του φονικού ιού ανακάλυψαν στη Νέα Υόρκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπροστά σε μια ακόμη ανακάλυψη σχετικά με τα συμπτώματα του κοροναϊού έφτασαν οι επιστήμονες, σύμφωνα με το Newsbomb.

Το πανεπιστήμιο της Νέα Υόρκης έφτασε στην ανακάλυψη μετά από ανάλυση των εξετάσεων 53 ασθενών από τα νοσοκομεία της Κίνας, θέλοντας να βοηθήσουν τις κλινικές της αμερικανικής μεγαλούπολης, που είναι πλέον το κέντρο της πανδημίας.

Η Megan Coffee, η ειδική λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της έρευνας, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα στο Business Insider: «Η ελπίδα μας είναι να βοηθήσουμε τους γιατρούς ώστε να καταφέρουν να διαπιστώσουν αν κάποιος νοσεί, όσο το δυνατόν νωρίτερα».

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε τον βήχα και τον υψηλό πυρετό ωστόσο τα νέα από τη Νέα Υόρκη, βάζουν ακόμη ένα σύμπτωμα στην τρομακτική εξίσωση. Στόχος των ερευνητών, να βοηθήσουν τους γιατρούς να αναγνωρίζουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τους ασθενείς. Η έντονη μυαλγία είναι το νέο σύμπτωμα που ανακαλύφθηκε, με τους ειδικούς να τονίζουν πως αν το παρατηρήσετε, να ειδοποιήσετε τον γιατρό σας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version