Διαφήμιση

Κόσμος

Οι ουρανοί τρελάθηκαν: Πέφτει κίτρινο χιόνι στην Κίνα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είναι δεδομένο πως η κλιματική αλλαγή δεν είναι ένας μακρινός εφιάλτης αλλά -δυστυχώς- μία κοντινή πραγματικότητα. Τα φαινόμενα πολλά, επικίνδυνα και άκρως εντυπωσιακά: όπως το κίτρινο χιόνι που έστρωσε στην Κίνα.

Χαμός γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα της Άπω Ανατολής με τις εικόνες που καταγράφονται στην επαρχία Xinjiang.

Δε μιλάμε για μικρή ποσότητα αλλά για χιονοπτώσεις, ένα μείγμα χιονιού με άμμο, που έχει σκεπάσει την πρωτεύουσα της περιοχής από την Παρασκευή που μας πέρασε.

«Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν άμμο από τα νότια, ενώ εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, έπεσε σκόνη μαζί με χιόνι» ανέφερε ο διευθυντής της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Ο λόγος; «Στο αρχικό στάδιο, ήταν χιόνι που έπεφτε. Αλλά στη συνέχεια, ήταν κυρίως σκόνη, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αυτό το στρώμα» προσέθεσε.

Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο. Ή να μη συμβεί κάτι χειρότερο μιας και καθημερινά πια ακούμε ειδήσει για τον καιρό που μας βάζουν… σε σκέψεις.

Δείτε το κίτρινο χιόνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version