Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Η τέλεια λύση για τους άνδρες που περιμένουν όσο ψωνίζουν οι γυναίκες τους

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Οι υπεύθυνοι ενός εμπορικού κέντρου στην Κίνα σκέφτηκαν μια πρωτότυπη λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί άντρες, οι οποίοι καλούνται να συνοδεύσουν τις συντρόφους τους στα ψώνια αλλά βαριούνται οικτρά την διαδικασία.

Το εμπορικό Global Harbour, που βρίσκεται στην Σανγκάη, αποφάσισε να εγκαταστήσει «αποθήκες για συζύγους» με ανάλογες υπηρεσίες, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μικροί, γυάλινοι θάλαμοι για ατομική χρήση. Στον καθέναν υπάρχει μια καρέκλα και μια κονσόλα με ρετρό βιντεοπαιχνίδια από την δεκαετία του ’90, για να απασχολούνται οι άντρες ενώ οι γυναίκες τους κάνουν ψώνια.

Προς το παρόν η χρήση των θαλάμων είναι δωρεάν αλλά μελλοντικά οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να χρειαστεί να πληρώνουν ένα μικρό αντίτιμο.

Βέβαια, οι γνώμες για το εγχείρημα διίστανται αφού άλλοι το χαρακτηρίζουν «καταπληκτικό», επιλέγοντας να περάσουν αρκετές ώρες μέσα στους θαλάμους κι άλλοι κάνουν λόγο για προχειρότητα. «Δεν υπάρχει ούτε εξαερισμός ούτε κλιματισμός, κάθισα εκεί για 5 λεπτά και έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα», δήλωσε ένας άντρας μιλώντας στην εφημερίδα The Paper.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα εμπορικό κέντρο προσπαθεί να βρει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα των αντρών, αφού τον Νοέμβριο ένα άλλο πάλι στην Σανγκάη, άνοιξε «παιδικό σταθμό για συζύγους», με αναπαυτικές πολυθρόνες, τηλεοράσεις, ψυγεία, ακόμη και καρέκλα μασάζ για τους «ταλαιπωρημένους» συνοδούς των γυναικών που ψωνίζουν για ώρες.

 

 

Πηγή: lifo

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap