Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναγκάζει τις μαζορέτες της Βόρειας Κορέας να κάνουν σεξ μαζί του

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιστροφή στην κόλαση περιμένει μετά τη λήξη της χειμερινής Ολυμπιάδας τις τσιρλίντερ που έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Νότια Κορέα.

 Όπως υποστήριξε μια μουσικός, μέλος μπάντας του στρατού της Βόρειας Κορέας που διέφυγε από τη χώρα το 2008, οι κοπέλες περνούν από εξονυχιστική εξέταση βάσει της εμφάνισής τους, της οικογένειας από την οποία προέρχονται και την αφοσίωσή τους στο κομμουνιστικό καθεστώς.

«Μπορεί να φαντάζει απ’ έξω σαν ένα εντυπωσιακό σόου, αλλά υποχρεώνονται να μετέχουν σε πάρτι και να παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Πηγαίνουν σε εκδηλώσεις του πολιτμπιρό και εξαναγκάζονται να κοιμούνται με διάφορα άτομα», είπε η Λι Σο Γιον στo τηλεοπτικό δίκτυο του Bloomberg.

Η 42χρονη είναι τώρα επικεφαλής της Ένωσης Γυναικών Νέας Κορέας, μιας ομάδας που βοηθά Βορειοκορεάτισσες που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τη χώρα τους, ενώ παρέχει στήριξη σε εκείνες που πάσχουν από μετατραυματικό στρες.

Η ομάδα των τσιρλίντερ, που αριθμεί κάπου 200 μέλη, είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία προπαγάνδας της Πιονγιάνγκ για το εξωτερικό, αλλά οι κοπέλες επιτηρούνται σε διαρκή βάση, ακόμη και στη διάρκεια των γευμάτων τους ή όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα.

Η μαρτυρία της Γιον συνάδει με εκείνες άλλων γυναικών που διέφυγαν στη Νότια Κορέα και περιέγραψαν πώς «επελέγησαν» για να παράσχουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε μέλη της κομματικής ελίτ.

Το 2010 η Μι Χιανγκ είχε αποκαλύψει ότι ήταν μόλις 15 ετών όταν μπήκαν στην τάξη της στρατιώτες και την επέλεξαν ως σκλάβα του σεξ για τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν. Η κοπέλα είπε ότι της απαγόρευαν να δει την οικογένειά της κι ότι επί δέκα ολόκληρα χρόνια αναγκαζόταν να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στον Βορειοκορεάτη δικτάτορα.

Σε βιβλίο του με τον τίτλο «Η Βασιλική Οικογένεια του Κιμ Γιονγκ Ιλ» ο ανεψιός του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Λη Ιλ Ναμ, που διέφυγε από το καθεστώς το 1982, περιγράφει τα πάρτι στα οποία μετείχαν τα κορίτσια της «Ομάδας Απόλαυσης», όπως είναι γνωστά, στη Βόρεια Κορέα. Στα «παιχνίδια» που υποχρεώνονταν να μετέχουν «αν έχαναν οι άνδρες, τους κούρευαν γουλί το κεφάλι. Αν έχαναν οι γυναίκες τους ξύριζαν το εφηβαίο», λέει.
Όταν αποσύρονται από την ενεργό δράση οι τσιρλίντερ υποχρεώνονται να παντρεύονται σωματοφύλακες της ελίτ κι ενίοτε τις πληρώνουν για να εξαγοράσουν τη σιωπή τους για τα βάσανα που πέρασαν.

Πηγή:iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap