Διαφήμιση

Κόσμος

Η τρομακτική στιγμή που ένας Κεραυνός χτυπάει Πιλότο πολεμικού αεροσκάφους! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είναι εκπαιδευμένοι κυριολεκτικά για τα πάντα, ωστόσο δεν παύουν να είναι απροετοίμαστοι μπροστά στο σπάνιο! Ο λόγος για τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, οι ικανότητες των οποίων κυμαίνονται πολύ σε δυσθεώρητα ύψη για εμάς τους κοινούς… θνητούς.

Στο βίντεο, ωστόσο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, ένας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους F/A-18 φαίνεται πως έστειλε την καρδιά του στην Κούλουρη τη στιγμή που ένας κεραυνός εμφανίζεται να χτυπά στιγμιαία το κόκπιτ του αεροσκάφους.

Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram πριν από μερικές ημέρες και η πτήση που καταγράφεται λέγεται πως έλαβε χώρα στο Κουβέιτ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αεροσκάφος υπέστη ζημιά από το ξαφνικό χτύπημα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν η ζημιά αυτή ήταν εκτεταμένη ή επιφανειακή.

Δείτε το χτύπημα του κεραυνού όπως την κατέγραψε η κάμερα στο κόκπιτ:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version