Διαφήμιση

Κόσμος

Ηλίθια ή δολοφόνος; Πέταξε μια καρέκλα από το μπαλκόνι της πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η λέξη «καλημέρα» για κάποιους είναι ιερή. Για άλλους ιδιαίτερη. Ο καθένας πάντως την εκφράζει με τον δικό του τρόπο. Άλλοι με ραβασάκια, άλλοι με αφιερώσεις τραγουδιών, άλλοι με λουλούδια και άλλοι  με καρέκλες από ένα πολυώροφο κτίριο προς την Εθνική οδό αμέτρητων διερχομένων αυτοκινήτων.

Η τύπισσα που θα δεις σε λίγο μπροστά στα μάτια σου, αποφάσισε να την εκσφενδονίσει προς τον δρόμο, φωνάζοντας «good morning» στα αμάξια που εκείνη την ώρα περνούσαν και κάποιο από αυτά δέχτηκε με αγάπη την καλημέρα της.

Πρόκειται για μία γνωστή Influencer της Αμερικής, η οποία βέβαια φρόντισε, εκτός από το να πετάξει την καρέκλα, να ανεβάσει την ευφυέστατη βλακεία της και στο Instagram. Περίεργο που συνελήφθη μετά από αυτό.

Δείτε το απίστευτο βίντεο ΕΔΩ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version