Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Χαμό προκάλεσε η αντιπρόεδρος τον ΗΠΑ: Σκουπίστηκε μετά τη χειραψία με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Καμάλα Χάρις


9 Shares

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η Καμάλα Χάρις να σκουπίζει το χέρι της στο παντελόνι της ύστερα από χειραψία με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, λόγω των υγειονομικών κανόνων που πρέπει να ακολουθούνται σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που έχει επιβάλλει ο κορονοϊός. Ειδικότερα, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε με τον Μουν Τζάε-ιν, την Παρασκευή (21/5), αλλά η κίνησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο να έχει γίνει ήδη viral.

Το twitter πήρε «φωτιά» μετά την κίνησή της να σκουπίσει το χέρι της επιδεικτικά. Ένας χρήστης έγραψε: «Αυτή είναι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ; Όχι μόνο ήταν ασεβής, αλλά θα χαρακτηρίζονταν από όλα τα μέσα ως ‘ρατσιστική’ κίνηση εάν ήταν Ρεπουμπλικανή». Ένας άλλος έκανε λόγο για προσβλητική κίνηση: «Η Καμάλα Χάρις προσβάλει τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζάε-ιν σκουπίζοντας το χέρι της μετά την χειραψία τους».

Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που υποστήριξαν ότι η συνάντηση έγινε εν μέσω κορονοϊού και πως η κίνηση αυτή ήταν αυθόρμητη. «Ζούμε σε εποχή κορονοϊού. Κι εγώ πλένω αμέσως τα χέρια μου μόλις αγγίξω κάποιον άλλον», τονίζουν. Σημειώνεται ότι ήταν από τις πιο σημαντικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Λευκό Οίκο από τότε που ο Τζο Μπάιντεν ανέλαβε καθήκοντα και μάλιστα από τις πρώτες χωρίς την χρήση μάσκας.

Καμάλα Χάρις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap