Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Η ζωή στα στρατόπεδα της Βόρειας Κορέας | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Μαρτυρίες για τα στρατόπεδα κρατουμένων του Κιμ Γιονγκ Ουν από την Lim Hye-jin μια πρώην φρουρό που κατάφερε να δραπετεύσει από τη χώρα.

Eπτά μέλη της ίδιας οικογένειας εκτλέστηκαν εν ψυχρώ. Κρατούνταν όλοι στα στρατόπεδα της κόλασης της Βόρειας Κορέας. Οι δύο από τους εκτελεσθέντες αποκεφαλίστηκαν και οι υπόλοιποι κρατούμενοι υποχρεώθηκαν να τους λιθοβολήσουν. Μαρτυρίες για τα στρατόπεδα κρατουμένων του Κιμ Γιονγκ Ουν από την Lim Hye-jin μια πρώην φρουρό που κατάφερε να δραπετεύσει από τη χώρα. Η Lim κατέληξε στις φυλακές της Κίνας, όπου και συνελήφθη. Εκεί, μέσα από τις φυλακές μίλησε στην Daily Mail για την φρίκη των στρατοπέδων όπου «ζουν» 200.000 κρατούμενοι. Οι περισσότεροι κρατούμενοι πεθαίνουν προτού κλείσουν τα 50 τους χρόνια, καταδικασμένοι σε μια ζωή βασανιστηρίων, απόλυτου ελέγχου και καταναγκαστικής εργασίας.

Η Βόρεια Κορέα έχει περισσότερους πολιτικούς κρατουμένους απ’ οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Τα στρατόπεδα λειτουργούν για περισσότερα από 40 χρόνια. Οι συγκεντρώσεις άνω των δύο ατόμων απαγορεύονται ενώ οι εκτελέσεις γίνονται παρουσία άλλων κρατουμένων.

Πηγή: thetoc.gr

 

 


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ