Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Η χώρα που… βγάζει γλώσσα στον κοροναϊό και δείχνει τον δρόμο!

Δημοσιεύτηκε

στις

ελ σαλβαδορ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μόλις ένα κρούσμα από κοροναϊό μετράει αυτή τη στιγμή κι όμως η κυβέρνηση της χώρας θέλει ένα προληπτικό μέτρο που θα έπρεπε να αποτελέσει παράδειγμα και για τα κράτη της Ευρώπης. Ο λόγος για το μικρό κράτος του Ελ Σαλβαδόρ!

Η πανδημία του κοροναϊού έχει ‘χτυπήσει’ για τα καλά τον πλανήτη με περισσότερα από 250.000 κρούσματα μέχρι στιγμής παγκοσμίως και περισσότερους από 10.000 θανάτους.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στην κεντρική Αμερική και λίγο πιο κάτω από το Μεξικό, υπάρχει ένα κράτος που έχει μόλις ένα κρούσμα για την ώρα, όμως η κυβέρνησή του είναι αποφασισμένη να λάβει σοβαρά προληπτικά μέτρα έτσι ώστε να ηρεμήσει τους ανήσυχους πολίτες του.

Ο λόγος για το Ελ Σαλβαδόρ, όπου σύμφωνα με το ‘Elsalvador.com” ήδη προτάθηκε να μην πληρώσουν οι κάτοικοι για τους επόμενους τρεις μήνες ενοίκια, φως, νερό, τηλέφωνο και internet, έξοδα τα οποία θα τα καλύψει το κράτος. Παράλληλα, ξεκίνησαν ήδη να χτίζουν ένα νοσοκομείο το οποίο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί κρούσματα κορονοϊού σε περίπτωση που εξαπλωθεί και στη χώρα τους.

Ένα παράδειγμα που ίσως θα έπρεπε να το είχαν δει και πολλά ευρωπαϊκά κράτη, σύμφωνα με το News247.

ελ σαλβαδορ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap