Διαφήμιση

Κόσμος

Γιαγιούλα 97 χρονών κόβει το κρέας, ξεκινάει γιόγκα, γίνεται Vegan κι είναι απόλυτα υγιής! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

«Πριν γίνω vegan προσευχόμουν για όλα τα ζώα να είναι ελεύθερα και ευτυχισμένα, αλλά δεν το έκανα πράξη. Τώρα που το κάνω για μένα η προσευχή έχει μία βαθύτερη σημασία» δήλωσε όλο νόημα η Άννα Φρέιζερ.

Σαν δήλωση δεν κινεί και το τόσο το ενδιαφέρον, έτσ7ι δεν είναι; Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα που γίνεται vegan.

Πόσο χρονών είπατε;

Εκεί όπου η είδηση αποκτάει «ζουμί» είναι όταν ακούσει κανείς την ηλικία της γυναίκας: ούτε λίγο, ούτε πολύ είναι 97 ετών! Η γιαγιούλα από το Οχάιο, μία περιοχή που φημίζεται για το κρέας της στην Αμερική, είχε ιδιαίτερα σαρκοφαγικές διατροφικές συνήθειες -όπως, δηλαδή, κι οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής.

Όμως η εγγονή της την έπεισε να δει στη ζωή αλλιώς στα 97 της χρόνια.

Έκοψε το κρέας, ξεκίνησε τη γιόγκα και δηλώνει απόλυτα υγιής κι ευτυχισμένη!

«Είμαι τυχερή που έχω τόσους πολλούς υποστηρικτές γύρω μου. Έχουμε πλάκα και πραγματικά το διασκεδάζουμε να ανακαλύπτουμε νέες συνταγές και προϊόντα», ανέφερε η Φρέιζερ.

Για να δείτε μάλιστα και τα αποτελέσματα, η vegan γιαγιά έχει δημιουργήσει το δικό της προφίλ στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την ίδια να κάνει γιόγκα ή να μαγειρεύει.

Δείτε την σούπερ vegan γιαγιά

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version