Διαφήμιση

Κόσμος

Αμερικανός σκότωσε τον πατέρα του σε ζωντανή τηλεδιάσκεψη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τρόμος για περίπου είκοσι άτομα που συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας Zoom, τα οποία παρακολούθησαν σε ζωντανή σύνδεση έναν 32χρονο Αμερικανό να μαχαιρώνει και να σκοτώνει τον 72χρονο πατέρα του.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη σε προάστιο της Νέας Υόρκης, όταν ο Τόμας Σκάλι-Πάουερς μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του, Ντουάιτ Πάουερς, 72 ετών, στην πόλη του Άμιτιβιλ, στο Λονγκ Άιλαντ, πόλη που έχει γίνει γνωστή από την ομώνυμη ταινία τρόμου, που κυκλοφόρησε το 1979.

Ο άτυχος ηλικιωμένος πραγματοποιούσε τηλεδιάσκεψη και οι συμμετέχοντες ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν τις αρχές για τη δολοφονία.

«Δεν ξέρουμε τι είδαν. Πιστεύουμε πως ήσαν περίπου 20» όσοι συμμετείχαν στη συζήτηση, δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Κέβιν Μπέιερ στην τοπική εφημερίδα Newsday. «Μόλις που τον είδαν να εξαφανίζεται από την οθόνη και στη συνέχεια τον άκουσαν να αναπνέει με δυσκολία».

Ο 32χρονος δράστης επιχείρηση να διαφύγει, όμως συνελήφθη από την αστυνομία κοντά στο σημείο του εγκλήματος, ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε να νοσηλευθεί για βραδύ διάστημα στο νοσοκομείο. Σήμερα έλαβε εξιτήριο και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Το έγκλημα αυτό φαίνεται να είναι το πρώτο που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα Zoom, η οποία γνωρίζει μία κατακόρυφη αύξηση στον αριθμό των χρηστών της έπειτα από τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που επιβλήθηκαν για την καταπολέμηση της πανδημία.

 

Πηγή: Efsyn

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version