Διαφήμιση

Κόσμος

Έρχεται η νέα σοκολάτα και είναι… ροζ! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο νέος τύπος σοκολάτας μετά από 80 χρόνια είναι γεγονός (η λευκή σοκολάτα επινοήθηκε το 1930). Η ελβετική εταιρεία Barry Callebaut παρουσίασε στην Κίνα (όπου διατηρεί εργοστάσιο) τον τέταρτο τύπο, που συμπληρώνει την τριάδα σοκολάτα λευκή-μαύρη-γάλακτος. Η σοκολάτα έχει ροζ χρώμα, φρουτώδη γεύση και ονομάζεται Ρuby.

Η παρασκευή της είναι αποτέλεσμα ερευνών δεκαετίας και πλέον, ενώ αναμένεται να βγει στην αγορά σε 6-18 μήνες από τώρα.

Ο “βασιλιάς” της Ζυρίχης στη σοκολάτα, η Barry Callebaut, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κακάο στον κόσμο, χρειάστηκε 13 χρόνια για να δημιουργήσει τη σοκολάτα από κόκκινους κόκκους κακάο, χωρίς καμία επεξεργασία, προσθήκη φρούτων ή χρωστικές.

Μάλιστα, η εταιρεία αναφέρει πως η γεύση της είναι ξεχωριστή, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τα άλλα είδη (δεν είναι ούτε γλυκιά, ούτε πικρή, ούτε γαλακτώδη), ενώ κάποιος μπορεί να φάει μεγαλύτερη ποσότητα επειδή είναι ελαφριά.

 

Πηγή: perierga

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version