Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ερντογάν: Δεν ήπιε το νερό που του έδωσε ο σωματοφύλακας του – Φόβος για δολοφονία;

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ στην Τουρκία έχει γίνει η σκηνή που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αρνείται να πιει ένα ποτήρι νερό που του δίνει ο πιστός -κατά τα άλλα- σωματοφύλακας του, αλλά το δέχεται από το γιο του Μπιλάλ.

Στις 21 Μαΐου, ο Ερντογάν βρέθηκε στις σεισμόπληκτες περιοχές μαζί με τον ηγέτη του MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί και τον Φατίχ Ερμπακάν, ηγέτη του κόμματος Νέα Ευημερία, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για την 28η Μαΐου. Κάποια στιγμή ο Μουχσίν Κιοσέ, ο υπεύθυνος ασφαλείας του, έφερε ένα ποτήρι νερό στον Ερντογάν. Ο Ερντογάν, όμως δεν το πήρε το ποτήρι.

Ο σωματοφύλακας του δεν ήξερε τι να κάνει. Ο γιος του Μπιλάλ Ερντογάν ήταν εκεί και ο σωματοφύλακας του απευθύνθηκε. Τότε ο Μπιλάλ πήρε το ποτήρι με το νερό και το έδωσε στον πατέρα του. Ο Ερντογάν κοίταξε ποιος του έδινε το νερό και όταν είδε τον γιο του, το πήρε και το ήπιε.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι είτε δεν αναγνώρισε το σωματοφύλακά του, είτε, ακόμη και αν τον αναγνώρισε, δεν τον εμπιστεύτηκε και δεν πήρε το νερό. Τα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι «πήρε προφυλάξεις», αφού είχε λάβει το μάθημά του από το προηγούμενο περιστατικό, όταν τον πείραξε το στομάχι του και κατέρρευσε σε ζωντανή εκπομπή.

Φόβος δολοφονίας;

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση minoan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretanenergy
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση daynight
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretanenergy
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ