Διαφήμιση

Κόσμος

Έτρεξε, παραπάτησε κι έπεσε σε δεξαμενή με… πεινασμένους καρχαρίες! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κάποιοι άνθρωποι μοιάζουν σα να μην έχουν πραγματικά μυαλό. Όπως η κοπέλα που πρωταγωνιστεί στην ιστορία μας, η οποία έτρεξε, παραπάτησε κι έπεσε σε δεξαμενή με… πεινασμένους καρχαρίες!

Προφανώς βιαζόταν, όμως θα έπρεπε να σκεφτεί ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για να να έχει μπει ένα τεράστιο απαγορευτικό μπροστά από την δεξαμενή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα πολυκατάστημα της Κίνας, όπου είναι της μόδας να φιλοξενούνται σαρκοβόρα ψάρια προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η γυναίκα έχασε την ισορροπία της και έπεσε μέσα στο νερό. Ευτυχώς,οι φύλακες του mall έτρεξαν να τη βοηθήσουν.

Τώρα, μπορεί να ήταν η ώρα του ταίσματος για τους δύο καρχαρίες, ευτυχώς όμως δεν πείραξαν τη γυναίκα. Ο λόγος; Ανήκουν σε είδος -ευτυχώς- ακίνδυνο για τους ανθρώπους.

Το επίμαχο βίντεο με τους καρχαρίες

https://www.youtube.com/watch?v=dVe1CykXMaA

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version