Διαφήμιση

Κόσμος

«Το εμβόλιο θα ξεκινήσει την ίδια μέρα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την ίδια μέρα θα αρχίσουν τους εμβολιασμούς κατά του νέου κορονοϊού όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ξεκαθάρισε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
«Όλες οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς την ίδια ημέρα», δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σχετικά με τους εμβολιασμούς.
Η δήλωσή της έρχεται μια μέρα αφού ανακοινώθηκε ότι (με… γερμανικό γκάζι) ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα συνεδριάσει μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 21 Δεκεμβρίου, για να συζητήσει για την έγκριση του εμβολίου των Pfizer / BioNtech.
Στην Ελλάδα, το εθνικό σχέδιο εμβολιασμών κατά της covid-19, η επονομαζόμενη «Επιχείρηση Ελευθερία», έχει στόχο το εμβόλιο να φτάσει με ασφάλεια και άμεσα σε κάθε γωνιά της χώρας, «χτίζοντας» την ασπίδα των πολιτών απέναντι στην covid-19.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version